Om mig

Velkommen til Kobberup Zoneterapi.

Jeg hedder Helle, Jeg bor på landet midt i fantastisk natur og nyder det meget.

Jeg bor sammen med min mand og har 3 voksne børn, som er fløjet fra reden. Jeg er sygeplejerske og har i ca 25 år arbejdet på afdelingen med præmature og syge nyfødte børn på Aalborg sygehus. Sideløbende har jeg i 2021 uddannet mig til Zoneterapeut, og har nu indrettet en klinik i enden af mit hus, hvor jeg tilbyder behandlinger.

Privat besøg

Jeg kører gerne ud og giver behandlinger i hjemmet. Det er specielt ved børn, hvor det kan være mere trygt at blive behandlet i hjemmet. Der vil selvfølgelig blive lagt benzin-penge oveni prisen. Kontakt mig endelig og aftal nærmere.

Præmature børn

Præmature børn med deres sårbarheder og styrker har en stor plads i mit hjerte. Jeg tog i 2016 en specialuddannelse som nidcap-proffessionel, hvor jeg blev uddannet i at se, tolke og handle på de tidligt fødte´s kropssprog og signaler. Jeg er derfor godt klædt på, til at behandle børn med forskellige problematikker som f.eks: uro, fordøjelsesproblemer, kolik, søvnproblematikker.

Alternativ behandling

Jeg oplever, at zoneterapi er et godt supplement til sundhedssystemet. Zoneterapi formår ofte at balancere og styrke kroppen/psyken til bedre at kunne takle sygdomme og sårbarheder.

Hvis der opstår ubalance et sted i kroppen, påvirkes hele kroppen. Det er derfor vigtigt at styrke hele kroppen til selvhelbredelse.

Mine behandlinger er aldrig ens og tilpasses lige netop dig, ud fra hvor du er lige nu og hvilke ønsker og behov du kommer med.

Andre behandlinger

Udover fod-zoneterapi, tilbyder jeg også ansigts-zoneterapi og øre-akupunktur. Øre-akupunktur er velegnet til smertebehandling.

Tilskudsmuligheder

Jeg er RAB godkendt zoneterapeut og er medlem af brancheforeningen ZCT og det betyder, at du får en professionel behandling i trygge omgivelser. Da jeg er RAB-godkendt – Registreret Alternativ Behandler, kan du få tilskud til zoneterapi, hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”. Vær opmærksom på, at mange andre sundhedsforsikringer også dækker behandling med zoneterapi.