Zoneterapi til børn

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker på barnets fødder, samt andre steder på udvalgte akupressurpunkter på barnets krop.

De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne. Jeg tilretter naturligvis min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for både barnet og forældrene. Hvis det ikke er muligt at behandle barnet, vælger jeg nogle gange at behandle far eller mor, mens barnet sidder hos dem.

Der er god erfaring med zoneterapi til præmature babyer og børn, der typisk kan have ubalancer som sensitivt nervesystem, luftvejsinfektioner, fordøjelsesproblemer med mere.

Præmature babyer kan fx have svært ved berøring og ikke bryde sig om at få tøjet af eller få skiftet ble. De kan være sensitive over for høje lyde og pludselige bevægelser. Disse børn vil typisk have god effekt af zoneterapi.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der kræves, men generelt er spædbørn/børn meget modtagelige for zoneterapi og reagerer hurtigt og positivt på behandlingen.
Jeg oplever ofte at det påvirker hele familien, når et barn ikke har det godt. Energien bliver brugt op, humøret svinger og der er ikke meget overskud. Dette påvirker også barnet og det kan derfor være en fordel at både barn og forældre bliver støttet med zoneterapi

Jeg kører gerne ud og giver behandling i hjemmet, hvis barnet er utrygt/sensitivt. Køretiden vil blive medregnet i prisen. Skriv til mig og aftal nærmere, hvis det er aktuelt.